Wedden op basketbal: even spannend als het casino!

Basketbal is een wereldbekende- én populaire sport, dat is zeker. Dat betekent dat je tegenwoordig ook gemakkelijk op deze intensieve sport kunt wedden, net als bij voetbal. Natuurlijk is het belangrijk dat je niet zomaar op de eerste de beste speler of team wedt, en dat je op voorhand een beetje weet hoe het precies werkt.

Als je naast  live dealer spelletjes bij Kansino ook fan bent van wedden op basketbal, dan zullen onderstaande tips je vast en zeker helpen om er méér uit te halen!

3 handige tips om te wedden op basketbal

1. Let op geblesseerde basketbal spelers en de statistieken

Over welk team in de NBA of De Nederlandse liga het ook gaat, geblesseerde spelers zijn een killer. Als je ziet dat bepaalde of zelfs meerdere belangrijke spelers in een team geblesseerd zijn, dan is het beter om de kat uit de boom te kijken als het gaat om wedden.

Voor je effectief op een team gaat wedden, is het een goed idee om te controleren of er afwezige spelers zijn, welke reden daarvoor ook mag zijn. Op verschillende websites, zoals Yahoo NBA en Rotoworld NBA vind je alle handige informatie!

2. Live wedden op basketbalwedstrijden is mogelijk

Daarbij is het ook geen slecht idee om een alternatieve manier van wedden te overwegen: live wedden! Tijdens een doorsnee basketbalwedstrijd gebeurt er nogal wat, dus het loont de moeite om de verschillende opties waarop je kunt wedden in het achterhoofd te houden. Wie gaat het derde kwart van de wedstrijd winnen? Of welk team of speler maakt de eerstvolgende fout?

3. Back-to-back wedstrijden in de gaten houden

Ten slotte moet je gewoon de back-to-backwestrijden in de gaten houden als je wedt op basketbal. Dit houdt in dat twee teams in twee dagen tijd opeenvolgende wedstrijden spelen, waardoor de kans op vermoeidheid, blessures en verlies dus veel groter is!