Basketballclub Boemerang

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Basketballclub Boemerang

Lid worden?

Ben je nieuwsgierig naar hoe het is om te basketballen dan kun je in eerste instantie gewoon eens komen meetrainen. Neem vooral je sportkleding en schoenen de eerste keer al mee! Het maak niet uit of je al ervaring hebt of niet, iedereen kan bij ons terecht. De trainingstijden hangen af van je leeftijd, kijk verder op de website bij welk team jij op dit moment het beste mee kunt trainen.

Heb je nog twijfels of vragen kun je deze mailen naar This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it .


Teams

In seizoen 2016-2017 nemen we  met de volgende teams deel aan de competitie: mix U12, mix U14, jongens U18, meisjes U16 en Heren. Verder hebben we een Recreanten team.

Het hangt van je leeftijd af in welk team je komt te spelen. De namen van de teams verklappen eigenlijk al welke leeftijd je moet hebben. Bijvoorbeeld U14, staat voor Under 14, dit wil zeggen dat als je 14 of onder de 14 jaar bent je speelt in het U14 team. Tot en met de U14 kunnen jongens en meisjes gemixt spelen en alle teams daarboven worden gesplitst in jongens en meisjes. De teams die er bestaan zijn de U8, U10, U12, U14, U16, U18, U20, U22, Senior en Recreanten.

Val je qua leeftijd precies tussen onze teams in dan wil dat niet zeggen dat je niet bij ons kunt spelen/trainen. Er is plaats voor iedereen en als je graag wedstrijden wilt meespelen kan er altijd dispensatie worden aangevraagd binnen een passend team.

U12 mix

U12

U14 mix

U14

U16 meisjes

U16

U18 jongens

U18

Heren 1

Heren1 1

Bestuur

Bestuur


Ontworpen door Simone Meesters en geoptimaliseerd door OakTree Consultancy.