Basketballclub Boemerang

BAC

Het BAC, het Boemerang Activiteiten Comité bestaat uit vrijwilligers die zich graag inzetten om leuke activiteiten voor de club te organiseren. Iedereen is welkom en alle ideeën die u heeft zijn welkom, al dan niet met uw hulp uitgevoerd. Een voorbeeld hiervan is het jaarlijks terugkerende vlaaientoernooi (als afsluiter van het seizoen), dat erg populair is, zeker ook onder niet leden.

Gedurende het seizoen willen we natuurlijk ook actief blijven voor onze leden en gaan we zo nu en dan om de tafel zitten om te brainstormen voor nieuwe activiteiten. Iedere gedachtenkronkel nemen we hierin mee dus laat ons uw idee weten via This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

Ontworpen door Simone Meesters en geoptimaliseerd door OakTree Consultancy.