Basketballclub Boemerang

Bestuur

Duidelijke communicatie staat bij ons voorop en samen met onze vrijwilligers willen we de club een gezellige en zekere toekomst in leiden.

U kunt ons altijd aanspreken of mailen. Kijk bij de korte functie omschrijving bij wie je moet zijn voor welke vragen.

Voorzitter en Sponsorcommissie
Marcel Hanssen
Verantwoordelijk voor het leiden van de vereniging, coördineren van taken, onderhouden van contacten en werven van sponsors.

Ursula Cuijpers-Heijen
Verantwoordelijk voor het financiële beheer van de vereniging, beheert de kas en de begroting, verzorgt de contributie en de inning van schulden en subsidies.

Sandra Buis
Verantwoordelijk voor algehele correspondentie van de vereniging met leden en andere instanties, verzorgt de ledenadministratie en is een communicatiepunt voor vrijwilligers.

Wedstrijd Secretariaat , Technisch Kontakt Persoon (TKP) en Ledenadministratie
Jeroen Baijens

Onderhoudt contact met de bond en is verantwoordelijk voor de organisatie van wedstrijden (wijzigingen, dispensaties etc.) en het goede verloop hiervan. Daarnaast neemt hij ook een deel van de ledenadministratie op zich.

Ontworpen door Simone Meesters en geoptimaliseerd door OakTree Consultancy.